Fick hem nya böcker idag!

Jag hoppas att dom är bra. Tycker det är så svårt med böcker när man inte vet vad det är man vill ha. Lättare och få tips så man vet vad man ska leta efter. Nu gick jag efter en Topplista Adlibris hade.

Någon som har läst nån av dessa??
Tänkte om jag kanske har gjort bort mig helt när jag köpte dom?!




Trilogin Tillsammans av Denise Rudberg



Femte boken i Twiligt serien
Bree Tanners andra liv av Stephenie Meyer


Snälla pappa, nej av Stuart Howarth


Långa dagar!

Åkte från jobbet kl 19.30 idag! Morgondagen blir nog INGE kortare heller!
Sen när jag kom hem fick jag syn på att tältet vi har till sågarna och virket till verandan hade blåst iväg, nästan ända ner på vägen. Knöt fast det lite så det inte kan fortsätta iväg mer. Kändes inte som att jag kunde göra annat helt själv. Får ta det någon annan dag när det fortfarande är ljust ute när jag kommer hem!


V.38 snart förbi... (kort update)

Söndag idag då, ny arbetsvecka börjar imorgon! Helgen har varit jätte bra! Fredagen började med att mina tjejjor kom hit! Vi åt lite mat, spelade kort och tjålade en massa. Kvällen slutade på Folkan och Trädgårn (Trädgårn va ingen höjdare direkt!). Lite bilder finns hos Tessa!
Tusen TACK tjejjor för en väldigt bra och rolig kväll!!

Igår var vi till Borlänge en snabb vända. Hur mycket folk som helst! Hittade det jag ville ha (en ny jacka och ett par stövlar) sen drog vi hem. Efter det blev det film-mys!

Ne, nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma!

Jag lever!

Va ett tag sen nu jag skrev något inlägg. Men känns som att jag bara jobbar! Har blivit en del övertid nu med sena kvällar så bloggande ligger inte först på listan över det jag vill göra när jag kommer hem.
Det är tur att jag än så länge tycker att det roligt och jobba! Annars skulle det inte funka och jobba så mycket. Trivs verkligen med allt, jobbet och kollegorna!

Lördag idag då. Och ska försöka hinna med och visa mig på två ställen ikväll! Janne's kompis ska han inflyttningsfest sen blev jag bjuden på annat håll också!
Sen imorgon ska vi rösta, kanske hinna med slutet på marknaden i Grängesberg och hälsa på min bror med fru. Dom har flyttat till ett hus på Knutsbo som jag är så nyfiken på!

Veranda bygget går frammåt. Trallen ligger snart på plats sen ska nog räcket dit. Janne sa att dom skulle börja med det imorgon men om jag känner han rätt så kommer han vara ganska bakis då så det blir nog inte imorgon! =)
Räcket på entrén är klart! Och det blev J*VLIGT BRA!!

Nu lite mat sen dusch inför festligheter!

testar

hejsan! nu testar jag mitt första blogginlägg från min iMac. anna har väll gjort en hundra inlägg sedan mitt senaste. det är bra med mig iallfall... just nu har jag fått en trästicka i fingret så jag gick in till datorn och har gråtit en liten stund men nu känns det ju bättre. här kommer ett litet kul klipp... hejhej

RSS 2.0