Våran fredag och lördag!

Har varit två fullspäckade dagar.

Igår efter jobbet så fick jag fint besök av Malin och barnen! Lekte med lego och fikade lite. Jätte roligt och få besök så där!
Sen fick jag följa med hem till Therese, Thommie, Saga och Thea! Där åt vi pizza/sallad/kebab och sen kikade vi på Let's Dance. 
Efter det blev det ett gals vin med Malin nere på Faluvägen! Trevligt, trevligt!


Idag så har vi haft besök av dom här!

 


Sune skulle givetvis vara med. Han tycker verkligen om barn, han brukar sitta mitt i där alla leksaker är eller så följer han efter barnen. Han ska då iallafall vara där dom är. Så roligt!
När vi hade busat klart här så åkte vi alla till Andersson/Jansson idag igen. Fast idag blev det tacos istället! Mumsigt det va! =P
Barnen va i sitt esse! Tror att dom alla gick lite på övertid...
Dansades en hel del till Melodifestivalen! =)



Imorgon vet jag inte vad det blir! Det är ju trots allt söndag och söndagar är ju den heliga slappar dagen! Iallafall för mig! Brukar försöka göra så lite som möjligt då och ladda upp för ytterligare en jobb vecka.

Ne, nu ska jag kika lite på tv. Sen blir det sängen!
Go'natt!

Varför ska allt vara så svårt?!


Vi är inte ensamma!


Läs artikeln...

Felaktiga krav om norska vägtullsavgifter

I Norge och åkt... :-O

Fick hem en konstig faktura på en avgift för att vi ska ha passerat hos Fjellinjen i NORGE!!!
På baksidan står vårat registreringsnummer sen datum och tid. Så den 2 juli 2008 kl 00:17 och den 3 oktober 2008 kl 06:06 har vi tydligen varit i Norge!
Kan ju säga att vi aldrig varit utanför Sverige med våran bil...!
Ska bli intressant och se vart det här slutar!


Beyonce - Halo



Gick inte att lägga upp videon men den ser du här!


Blev en tur på Kupolen!

Köpte detta på Gina Tricot.



Detta hittade jag på H&M.
(Köpte även en rutig sjal, glömde ta med den.)



Sen när vi va i Västerås så hittade jag ju ett par byxor... ganske redan sagt det. Men så här såg dom ut.

  

Så nu känns det som att jag har handlat massa kläder så det räcker för ett tag, men det kan ju aldrig bli för mycket. Nästa köp tror jag blir skor eller nått. Snart vår ju... måste SÄKERT ha nya vår skor då! Hihi!

Åh!

Ja, men vi sänder väl reprisen på Melodifestivalen en måndag kl 14.25!
Då kan ju alla ha chans att se den! :S

Åker till Borlänge istället då! =)

Hade jätte trevligt igår!

Va bra att ni fixade ihop alla tjejerna för hade verkligen kul. Skrattade en del när vi spelade Alias! Hur kul spel som helst ju! Men idag så ska jag kolla på reprisen på Melodifestivalen (om det går idag) såg bara lite av EMD igår, va mest bara prat då under tiden. =)

Men nu får ni tycka vad ni vill om mig... men den här låten tycker nog jag är den bästa...


...

Här ser ni nån som tycker synd om sig själv! (nyduschad)



Flottig Sune!

Jag har sagt ett tag nu att jag ska tvätta lilla Sunis för han är så himla flottig. Tror han är/blivit könsmogen då blir tydligen hankatter flottiga vid svansroten.
+ att han är svart på huvudet nu också efter att han har varit med oss i källaren. Massa slipdamm där nere efter att vi bytte avloppsröret från köket. Så nu blir det en dusch för lilla herrn!

Åkte hem tidigare...



Slutade tidigare idag för jag skulle hem och hjälpa Janne med att rensa källaren! Men va så himla sugen på fika! Så blev ett stopp på MM och inhandlade lite fikabröd sen gjorde jag mig en latte! MUMS säger jag bara!

17 februari 2009!


Stort GRATTIS till Roger, Tessa och Mathilda
som fick en liten pojk/lillebror igår!


Smygstartar denna vecka!

Ska vara här i Ludvika nu på morgonen. Utbildning på något nytt som dom har börjat med. Förhoppningsvis så går det fort (ska vara där 2,5 timme) och att det inte är allt för tråkigt.

Nej, dax att pallra sig från datorn!

SHELDON for PRESIDENT

It´s a guy thing...

För er som undrar!

Kom fläkten upp?? Svar... nej!

Fläkten som jag väntar på ska komma upp!



Får se om det blir idag... är ju ändå 3 st Norman som ska göra det... hmm...?!
Va tror ni?

Länge sen sist!

Åkte till Västerås igår. Införskaffade mig ett par nya byxor sen lite grejjer på IKEA. Va ganska länge sen sist vi var där. Tyckte att man såg nyheter lite överallt när man gick där. Så det va kul!

Hade dock problem när jag skulle välja tyg... ville ha nytt på badrummet, sovrummet och kanske till vardagsrummet. Men alla tyger jag såg och ville ha va slutsålda. Så Janne höll på att dö där tror jag bland tygerna. Jag hade ju gett mig f*n på att jag skulla ha något tyg med mig hem, iallafall till badrummet. Blev till slut ett helsvart...

Efter det va vi till Alexandra och Jonas. Tittade på Melodifestivalen och en film. Changeling med Angelina Jolie. Att rekommendera! Tyckte att den va bra!


Idag så har vi inte gjort så mycket. Janne har plockat lite i källaren, jag har dammsugit. Sen så va Liam, Jocke och Lasse hit en sväng. Dom började kika lite på köksfläkten! Så nu hoppas jag på att den kommer upp idag!

Nej, hjälpa Janne med källaren ska jag göra nu istället!
Hörs sen!

Bye Bye!

Min lilla Sune!

(Fast han är inte så liten längre!)
Ska vara med överallt! Och allt!





Ja, fredag den 13:de... jahapp!

Har aldrig brytt mig i fredag den 13:de men idag när jag skulle åka så startade inte bilen! Skulle vara på ett annat ställe innan jag skulle åka till jobbet så blev lite stressad! Men hann iallafall. Fick ta Jannes bil när jag va klar fick jag åka om och hämta Janne så han kunde skjutsa mig till jobbet så han hade en fungerande bil hemma.


Nu till något ännu större!!

"Han dumpade grabben där ute"
Artikel från aftonbladet.se

Hoppas på ett sätt att det han säger är sant och att dom hittar Jimmy!

Bokat!

Nu har vi bokat in oss på kryssningen! Så den som vill åka gå in och boka på www.tallinksilja.com!! Leta på specialkryssningen sen klicka på bara!!
Vi är 8 stycken nu som redan har bokat! Blir ju ännu roligare ju fler vi blir!! =)

Drömmer mig bort/tillbaka ännu en gång!


Kryssning?



Radio 107.5 partycruise 21 mars 2009


Stockholms enda dansgolv flyter...
Häng med Radio 107,5 på vårens mest självklara partykryssning ombord på Galaxy den 21 mars. Det blir HouseParty live med DJ Camilla Fuego och artister på scen. EMD, Danny, Sunblock feat D-Flex samt Velvet är bokade. Det blir, garanterat fullt ös på dansgolvet!

Tävla på http://www.radio1075.se/ för chansen att vinna din och medföljandes plats till vårens mest självklara partykryssning.

Galaxy avgår från Värtahamnen lördagen den 21 mars kl 19.30 och är åter Stockholm söndag kl 18.15.

Boka plats nu!
Online eller på tel 08-666 33 33. Uppge bokningskod RADIO1075. Pris från 295 kr/person.I priset ingår resa t/r i vald hyttkategori samt underhållning.
Åldergräns 21 år




Någon som tycker det låter intressant och vill åka??!





GAH! Insnöad!

Verkligen insnöad! Kom inte längre än halvvägs ut på gatan idag när jag skulle till Järgarnäs och äta! Körde FAST så jag blockerade vägen utanför! Som tur va fick jag hit både Jocke och Andreas som hjälpte mig loss! Annars vet jag inte vad jag hade gjort! Kände mig lite hjälplös när jag satt där i bilen och inte kom nånstans alls! Gick bra till slut iallafall!

Inte kan jag skotta heller för då pajar jag axlarna och ryggen. Vi har ingenstans att göra av snön här, måste slänga upp snön på sidorna, upp i slänten och det klarar inte jag av! Sen blir det jämt så här när Janne jobbar och jag sitter alldeles ensam här. Snöslunga nästa vinter säger jag bara!!

Ne, nu ska jag fika lite kaffe och bulle till One Tree Hill!

Rent och fint nu!

Ojoj, vad jag har städat. Och spelat musik på HÖG volym! Har verkligen dansat med moppen! Och då menar jag verkligen dansat!! Haha! Va roligt och städa idag!

Låtar som gick om flera gånger idag...

                Agnes - Release Me                       Chris Brown - Lottery              

     


Utmanad!

Idag ska jag försöka med en storstädning av hela huset. Får se hur det går... känner mig inte så motiverad! Känner mig ganska slö och seg idag. Aja!
Å ikväll börja Melodifestivalen! Tyckte att det inte va så länge sen som det va sist. Har nått att titta på ikväll iallafall!

Ne, nu lä jag nog börja med städningen om det ska bi nått rum gjort!



Blev utmanad av Linda och Malin!

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex ándra personer och länka till dem.



Hamnade då i blandat mappen på en bild som Janne tog på mig när jag skulle på en trea-fest tror jag det va! Så det är en ganska gammal bild, ganska pinsam också. Men va f*n... den bjuder jag på!

Jaha... då kommer vi till den här med att utmana sex andra... nästan alla har ju blivit utmanade redan. Utmanar...
Alexandra 
Helena
Sofie
Sanna
Nadine
Sofia

Helg! Sköönt!

Idag är det fredag!! Äntligen! Idag ska jag göra 'Fannys örtkyckling allt-i-ett'! Hoppas att det är gott. Tyckte att det såg gott ut iallafall! =)
Sen blir det Lets dance och cheeseballz!

Känner mig på topp idag! Många bra nyheter! Speciellt med Vira pira, verkar som det går åt rätt håll iallafall! Skönt! Bli frisk snart! Skrutten!

Ne, nu ska jag börja med maten!

Hörs sen!

4 februari 2009


Stort GRATTIS till David och Sandra som inatt fick en liten pojke... Edwin!



Massage idag!

När ska man få tillbaka sig själv efter att man har varit sjuk?! Har absolut ingen energi kvar alls! Och hur trött som helst va jag när jag gick upp imorse!! Jag som ändå har varit hemma och vilat ganska mycket. Får väl ge det några dagar till så kanske jag blir helt frisk!

Fick massage idag på jobbet. Hur skönt som helst! Han hittade lite knutar och han tyckte jag va lite stel. Men inget som jag inte visste om, känt mig stel och haft ont till och från ett tag nu. Spänningshuvudvärk förstod han att jag hade. Fick en ny tid så hoppas att det kanske blir lite bättre.
Sen måste jag lära mig att slappna av lite mer, kommer på mig själv när jag sitter och funderar över något eller bara sitter och jobbar så spänner jag axlarna och nacken av ingen anledning alls! Det måste jag verkligen sluta med!
Nej, nu har jag klagat tillräckligt för den här veckan!

Nu ska jag mysa med Sunis och titta på 2½ män!

RSS 2.0