Tror katten Lisa haft en hårdare helg än o...

20100425595 (MMS)

Tror katten Lisa haft en hårdare helg än oss! ;)


Bestulen på 100:-

Igår va jag med om det jag har fasat för. Eller inte fasat kanske men det jag helst hade ha velat sluppigt varit med om... bankomaten tog mitt kort när jag skulle ta ut pengar! Efter första försöket också!! Gissa om jag stod där som en fågelholk!! Trodde att det va något fel på bankomaten men sån tur hade jag inte.
Åkte hem och ringde banken. Den första jag pratade med sa att det va spärrat för att det möjligen var utsatt för bedrägeri. Fick ett annat nummer jag skulle ringa som bara hade hand om sånna fall.
Han sa på en gång att det va ett uttag som hade gjorts som dom va misstänkta över och efter det hade det varit ytterligare ett försök som hade gjorts men misslyckats.

Dom hade först lagt in en spärr för utlands och internetköp och banken här hade fått i uppgift att försöka få tag i mig. Men då jag bara hade angett mitt hem nummer så gick ju inte det så bra. Är ju inte hemma dagtid. Så ända sedan förra veckan har dom försökt få tag i mig och eftersom att dom inte fick det så hade dom lagt in en hårdare spärr därav att bankomaten tog mitt kort.

Tycker att det är väldigt bra att dom ändå har ett sånt bra skydd!! Att dom uppmärksammar sånt för bara lilla mig liksom!! Jag har ofta gått och tänkt att 'händer det mig någongång så är det ju ingen som skulle märka det!'
Har ju aldrig så mycket pengar så att det skulle se konstigt ut. Men där hade jag fel!! Och tur var väl det!

Ah, nu ska jag sluta pladdra!


Imorgon drar vi iväg på äventyr!!

Trololo!


... !!


Talang 2010

Satt och tittade på reprisen från igår tror jag och fick se Stephen Hansen! Så duktig han är! Han fick t.o.m. Bert Karlsson att gråta! Kolla klippen om ni inte redan sett det!


Riktig middag...

0-2d52491f79ce6956a08428722b6118ce.png

Kolla varifrån!

Riktig middag fixade jag ihop idag! Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås. Sen lite godis och chips! Fredagsmyys!!


Jobb ångest!

Så skönt och vara ledig ju! Så ska man tillbaka till jobbet imorgon. Veckan är ju en dag kortare men har ändå ångest.
Och jag kommer verkligen ingen vart med hyllorna i vardagsrummet! Blir snart galen tror jag. Kanske ska plocka bort allt och sen börja om från början... hmm... ska fundera på saken ett tag till.

Nu ska jag sätta fart på min cykel så jag kan ta den till jobbet imorgon! Nu är verkligen våren på väg!!















Blev en IKEA vända också!

Köpte en byrå till sovrummet!


Sen köpte vi en klädhängare, skoskåp och en klocka till hallen. Blev ganska bra! Är inte lika tomt nu iallfall! +att min hårtork och plattång blir inte liggandes på golvet nedanför elementet. Nu kan jag lägga de i "lådan"/skoskåpet.

 

Nu håller jag på och försöker ändra om lite på hyllorna i vardagsrummet. Men jag lyckas inte nå bra med det. Får inte till det alls, tror jag ska ge mig för idag och hoppas på att det kommer någon bra idé så småningom!


Äntligen Påsk!

Som jag har väntat på Påsken! Två dagar längre helg, kan inte bli bättre!
+ att vi firar 8 år imorgon jag och Janne! ♥ Tiden går så himla fort.
Vi har bokat in oss på ett hotell i Västerås bara för att komma bort lite och inte fira påsk då det är påskafton precis på våran dag.
Bastun med panoramafönster på 25:e våningen vill jag gärna besöka!


Idag ska det komma karlar hit till Janne. Har hört prat om öl och poker! Så vi får väl se vad jag hittar på.
Sen på söndag så ska vi få påskmat vid Janne's föräldrar. Så det blir en lugn och skön helg med massa mys!!

Vill önska er alla en GLAD PÅSK om jag inte hinner göra det sen!


RSS 2.0