Fredag!!!

Uppdaterad kl 20.48

Idag blir det nog mycket på schemat!

- Sluta kl 12
- Handla mat
- Städa
- Packa
- Ladda kameran!!
- Fixa smörgåsar √
- Köpa blommor 
- Vara hos mormor kl 17
- SOVA (ska försöka nu iaf!)
- Gå upp 00.30(?!)
- Kl 01.30(?) börjar resan härifrån Ludvika
- Ullared nästa!



Alla ni som gillar Michael Jackson!

Gå och se filmen! Jag tyckte att den va bra! Det var jätte roligt och se hur han var på slutet. Jag kan då säga att han fortfarande va bäst på musik och dans! Så himla synd att konserterna inte blev av! För j*klar vilken show det hade varit!! Det va svårt att inte digga med i låtarna... men kände att det inte bara var jag som inte kunde sitta still. Hela raden där vi satt gungade med ibland! :)
Han är verkligen The King Of Pop!

Bio ikväll!

Idag åker vi till Borlänge nästan direkt efter jobbet! Ska köpa lite grejer sen ska vi se Michael Jackson's - This is it! Äta lite innan den börjar ska vi nog också försöka hinna med!

Så då vet ni vad vi ska pyssla med idag!


Hittat ett trappräcke jag vill ha!

Såg ett avsnitt med Arga Snickaren förut och fick syn på ett jätte fint räcke! Och både jag och Janne sa: -Det där ska vi ha!
Så har kolla lite nu och nästan av en slump så hittade jag på det!! Sen säljs det nere på Hedins också!!

  

Det enda som jag tycker är nackdelen med detta är att det översta är i ek. Hade ju gärna vilja haft det i valnöt eftersom bänkskivan i köket är valnöt. Men det kanske inte spelar någon roll...
Va tror ni?? Ge mig synpunkter!

För en närmare titt eller om ni söker efter något annat så hade dom ganska mycket olika grejer!
Det är Lundbergs som tillverkar detta!

Slagit mig...

16553284d767987c4b589b41783027ae.png

Slagit mig ner i soffan efter en promenad och en god höstgryta! Nu skulle jag vilja göra som Sune -sova!


Helgen - kort uppdatering!

I fredags så träffade vi min bror och sötaste Loka! Andreas va här och hämtade huset som dom har köpt och ska bygga i Vallen, vid Snöån nästan! Sen efter det så åkte vi bara hem och kollade på Idol!

Igår så grejjada Janne och Eken lite med taket. Sen mot kvällningen så åkte vi till Fahlénarna. Busade och åt Sibylla hamburgare! Vi hann även med en film!

Idag har jag varit med mamma till blge! Skulle köpa lite kläder till bröllopet. Men jag förstår inte varför det ska vara så svårt och hitta en slips till Janne som matchar med min klänning!! Finns ju inga i den färgen och ändå är den ju ljus turkos! Men som hon sa i butiken på Dressman så är det ju en sommar färg så dom hade antingen sålt alla eller plockat undan dom! Men hittade iallafall en skjorta till han!

Sen idag blev jag så jätteglad när vi åkte ut till Jocke och Malin. Janne skulle hämta nå grejer!
Då kommer Liam springandes till mig och säger: -Hej min Anna! och ger mig en stoor kram! :D
Det gjorde min dag idag!! ♥

Nu så ska jag slänga mig i soffan och ladda inför en ny arbetsvecka!




Andreas & Loka

Rihanna - Russian roulette

Tyckte Rihannas nya låt va jätte bra!


Beställt en ny telefon! Sony Ericsson Satio!


Blev inte så mycket gjort idag!

Fick ju besök av familjen Norman/Nordh. Blev en vända med Malin sen så lagade vi lite mat! Så fick inte mycket städat eller tvättat men gjorde absolut ingenting!! ;)
Tack för idag!! ♥

Imorgon börjar en ny arbets vecka... men ska inte klaga! För jag är glad så länge jag har ett jobb att gå till! Men borde ha det ganska långt framöver eftesom jag fick besked om att jag ska få en tillsvidareanställning!! Så blir jag inte kvar där jag är idag så måste dom hitta något nytt till mig! Känns ganska tryggt. Men helt säker ska man kanske inte vara i dessa tider!

Åh, redan söndag!

Tillbaka till jobbet imorgon då. Förstår inte varför helgen ska gå så himla fort!
Idag blir det nog inte så mycket. Försöka städa och tvätta lite. Fast nu ska jag och Malin ta en vända på Jysk! Ska köpa en skena till källaren så jag kan dölja några hyllor som är gröna och fula med lite tyg!

Impulsade lite idag!

Skulle bara plocka undan den sista i källaren och sen dammsuga. Men det slutar med att rummet är nytapetserat!! Halva rummet hade dom som bodde här innan målat vitt sen satt på en vävtapet, men på andra halvan så satt den en gräslig tapet som jag bara ville bli av med.
Sen lilla hallen nedanför trappen har jag möblerat med dom möbler som var över. Så nu är det lite roligare att gå ner i källaren!

  


Ensam hemma!

Sitter här och väntar på att Idol ska börja! Idag är det ju Michael Jackson tema så jag hoppas att alla kommer göra bra ifrån sig så dom inte förstör låtarna!!

Janne var tvungen att åka ner till Spendrups i Vårby igår för det stod still där. Så han hann nästan bara hem och packa sen blev han upphämtad! Har inte gått så bra idag för dom vad jag kan förstå. När dom fixade ett fel så blev det bara nått nytt. Men han ringde och sa att dom var klara nu iallafall fast han visste inte om han skulle åka hem idag eller om han skulle stanna över natten och åka imorgon bitti. Det visar väl sig!

Jag ska då sätta mig i soffan och ladda inför Idol!



Funny Michael Jackson moments!

Part 1




Part 2




Part 3


*trött onsdag!

Åh idag känner jag mig bara allmänt trött!! Hela dagen dessutom! Usch för sånna här dagar... inge roliga alls.
Inte kom jag ut på någon promenad heller. Hade för många ärenden efter jobbet så när jag kom hem så satt jag mig bara... FARLIGT! Det ska man inte göra har jag ju sagt! Gah!
Imorgon ska jag rycka upp mig och ta mig ut!

För övrigt så kommer det nog inte gå som jag vill med jobbet. Känner på mig att den här gången så kommer det inte bli någon mer förlängning! Att bara veta att man har jobb 3 månader åt gången är inge roligt i längden sen när nånting säger mig att det tar slut nu vid årskiftet är inte heller nå roligt!
Klumpen i magen börjar komma krypandes...
Det är tur att jag har Janne, mina vänner och familjen!

Nu ska jag slå mig ner i soffan och inte göra någonting! Eller jo, vänta på GREY'S!!

Tisdag!

Och idag är det Desperate Housewives!! Annars vet jag inte vad det bjuds på i tv-väg!
Blev inte av med någon promenad idag. Har tänkt att jag ska försöka ta mig en runda direkt när vi kommer hem så jag inte går in och sätter mig ner bara... det är farligt det! Sätter man sig framför tv:n eller datorn så blir man kvar!
Men jag följde med Janne och Jocke till tippen istället. Slängde allt skit som var kvar i källaren! Va hur mycket som helst!! Tror vi fyllde hela Jockes buss med bara grejer från oss! *oops* Men nu är det tomt i källaren iallafall!! Och jag rörde på mig ändå fast det inte blev någon promenad!

Ne, nu ska jag gå och hjälpa Janne med maten!
(Ja, hör och häpna! -> hjälpa Janne med maten!!!)

Varning för bluff företag!!

Blev utsatt för det idag på jobbet. Kolla och läs forumet på cint... finns ett ljudklipp ganska långt ner på sidan.

Millennium Computer Services - MCS

Helt otroligt hur dom kan göra!!

För mig drog hon att det var en annan tjej som hade haft kontakten med oss tidigare, men hon hade blivit befodrad till London?! Sen hon som hade blivit befodrad hade i sin tur haft kontakt med en som har slutat vid oss. Ja... redan här låter det ju helt sjukt men jag kan ju säga att jag trodde på henne då hon sa att hon hade ringt henne som har slutat och fick mitt nummer av henne!

Men det enda hon ville göra först var att skicka broschyrer och presentkort från H&M. Så hon frågade om adressen hon hade stämde, vilket det gjorde, sen att hon skulle adressera till mig så ingen annan kunde ta presentkortet!

Sen helt från ingenstans så frågade hon om jag såg matchen i lördags??! Sverige - Danmark...! Och att hon trodde att domarn var mutad...?! Här börjar jag fundera på vad detta är egentligen...

Hon fortsätter med och fråga om jag hade haft nå semester eller om jag sparat något och att hon ville åka till London och hälsa på hon som hade blivit befodrad! Sen malde hon bara på om hennes shopping vanor?! För någon hade sagt till henne att om hon åkte till London så var hon ju tvungen att shoppa. Hon visste även om någon gata som det fanns ganska billiga designer kläder...?!
Som att en försäljare sitter och pratar så... kändes bara skumt över det hela!

Sen kom hon tillbaka på broschyrerna och sa att hon skulle skicka det. Så jag skulle ha det om några arbetsdagar. Efte det så slutade vi det samtalet...

Efter kanske 5 minuter så ringer det igen...
(och under tiden så hade jag hunnit att googla företaget och såg redan då att det var ett bluff företag)
Då är det en annan tjej!! Hon började med att fråga om jag nyss hade pratat med Marie Eriksson (tror jag det var) vilket jag ju hade. Sen försökte hon att sälja toner till mig!! Hon rabblade upp en massa för si och så mycket!! Jag Fick avbryta henne och säga att vi inte behövde ha toner och att vi hade andra leverantörer som vi köpte toner av! Hon protesterade inte och la på.

Efter ca 2 minuter (knapp det) ringer den första tjejen upp igen och frågade vad som hände...?!
Jag svarade bara att jag inte visste vad som hände och sa igen att vi inte behövde ha toner sen att vi hade andra leverantörer.
Då började hon prata om nått 2-pack med toner som vi hade köpt förut men delat på det och skickat tillbaka en. Så dom hade sparat den andra till oss under tiden och nu kunde dom bara ha kvar den till sista november för dom skulle bygga om...
Jag sa bara att det visste jag ingenting om och fortsatte säga nej för att vi inte behövde ha några.

Nu tar det inte alls lång tid innan det ringer igen, men jag orkade verkligen inte svara! Tyckte att jag hade sagt ifrån så många gånger så jag trodde väl att dom förstod vinken. Men tydligen inte! För 2 gånger ringer dom utan att jag svarar!

Sen väntar dom en stund innan dom ringer igen. Då var det hon som ringde andra gången och även hon frågade vad som hände... och jag svarade bara igen att jag inte visste vad som hände! Då sa hon att jag hade kommit överens med den första tjejen (Marie) att jag skulle köpa en toner!! Vilket jag definitivt inte hade!! Som högst hade jag gått med på att få broschyrer och presentkortet!!
Hon fortsatte nästan med och säga att vi var tvugna att köpa den där tonern! Jag sa att vi inte skulle ha den och att dom inte ens fanns med i vårt register!
Då till slut så gav hon sig och sa att dom då skulle stryka den ordern! Vilket jag naturligtvis gick med på!!
Ja, definitivt slutade hon med...!

Inte ens ett hej då fick jag!!
Tror att dom blev lite sura när dom inte kunde lura på mig någon toner!! HAHA!!! Säger jag bara!

Så nu vet ni hur bra min arbetsdag slutade! För det här var ca kl:15.30!!

När jag kom hem så tog jag mig en promenad... vilket var otroligt skönt och behövligt! Sen blev det hemma lagad pizza!!
Nu ska jag fortsätta gå igenom det som jag har tagit upp från källaren nu när vi har rensat klart! Får se hur mycket av det som jag egentligen behövde spara och ta upp! ;)

Lite nya möbler och en ny bil!

Köpte nya möbler på Jysk som vi har här vi datorn. En hylla och en lådhurts!

  


Ny pärlan!




Sen måste jag bara visa min musmatta! Janne är inte så imponerad men han brukar inte sitta här och använda skrivbordet! =)
Hittade en uppe på Coop som man kunde sätta in en egen bild i! Och resultatet blev...

 

kanske bäst just nu...

bränner en skiva att spela i den nyförvärvade bilen !!! =)  (nån bild på den kommer nog upp under erftermiddagen)

en given låt blev helt plötsligt den här... mest för att jag snubblade över den inatt när jag inte kunde sova...
näe, nu dusch sen ner på banken, sen vidare ner och hämta bilen... TJOOO HOOOO


ha´de!!!     ///janne


Förstår inte hur Janne alltid lyckas med så konstiga saker!

Följden till att Jan va på krogen när Bingo (även kallad Bongo) var där!
Kolla in Bingo's blogg!! Ni kommer nog känna igen någon där!

Bingo On Tour


GRATTIS till sötaste Thea på 2-årsdagen!!

HIPP HIPP HURRRAA!!!
Hoppas du får en bra dag med massa paket!!


♥♥♥



♥♥♥

...

GO TOVE! GO TOVE! GO TOVE!!!

Tyckte helt klart att hon var bäst ikväll på Idol!!
Vilken tyckte du?!



RSS 2.0