Skytten - Sagittarius

Kändes som att läsa en beskrivning skriven om mig...

Skyttens energi är utåtriktad, energiskapande och vidgande. Skyttens symbol kan du bl a se som en symbol för utsändande av ideologisk kunskap. Skytten söker ständigt efter den optimala sanningen, om människor, kulturer, filosofi och religion. Han har stort intresse för den sociala ordningen, dvs för hur ett samhälle uppstår och fungerar. Själv vill han ha full frihet.

POSITIVA EGENSKAPER:
Gemytlig, optimistisk, smidig och snabb, öppen, lätt att anpassa sig, gott omdöme och en filosofisk, frihetsälskande syn, ärlig och uppriktig, pålitlig och samvetsgrann.

KARAKTÄR:
Detta är bågskyttens tecken, en kentaur - hälften människa hälften häst.
Han avfyrar pilar mot något högre mål. Det här tecknet siktar huvudsakligen mot att förena den djuriska sidan med den mänskliga, och i det ärendet färdas Skyttar lika fort och våldsamt som deras pilar.
Resan i sig blir av avgörande betydelse för en Skytt, och inget annat tecken har en sådan psykisk och fysisk lust att röra på sig.
Skytten är evigt optimistisk och är fullt övertygad om att livet just nu
är så bra som det någonsin har varit, och att det som ska komma är ännu bättre.

Skyttar är ärliga älskare utan en ond tanke i huvudet. Men ändå kan de såra dig med sina uppriktiga och taktlösa uttalanden, allt i vänskapens och sanningens namn. De kan inte ljuga, så det de säger till dig är vanligtvis precis vad de tänker. Om du tål att höra alla sanningar, så är ett liv med en Skytt en enda stor fest, ett underbart äventyr. Skyttar vägrar att ta livet för allvarligt. Skulle olyckan vara framme, är Skytten expert på att ta smällen för att sedan gå vidare.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Benägen för överdrifter, ytterligheter, taktlös, rastlös, vårdslös,
blint optimistisk, bullersam, ansvarslös, nyckfull.
Här är de utsträckta perspektivens tecken – långt mer i fjärran än på den plats där Skytten befinner sig. De stora, fria, atmosfäriska perspektiven passar bäst, att titta ut bland stjärnorna och flyga högt över marken, fjärran från krav och rutin. Ut i det okända. Men det är inte så mycket för nyfikenhets skull, även om Skytten älskar omväxling och att resa vida omkring, utan det är för den andliga friheten. Aldrig sitta fast, aldrig vara tvungen. Skytten behöver förnyelse för jämnan och ständigt vara i rörelse bort bort, bort. Han slår aldrig rot.
Skytten säger ofta "En annan gång, kanske".
Det finns dock ofta hos honom ett tydligt spår av eldens element.
Han kan kämpa, och då visar han den allra otåligaste iver.
Skytten har anlag för fanatism,
så länge visionerna ärtillräckligt omvälvande och långsträckta.

Du trivs bäst i ett yrke där du får mycket eget utrymme
och ständigt nya utmaningar.
Du är inte duktig på detaljer utan ser mer på helhetsbilder och kan
lösa problem på det sättet. Du är rättvis och du kan ha svårt att säga nej,
vilket kan innebära att du ibland tar dig vatten över huvudet.

Smash into you

'And I soaked in your love
And love is right in my path in my grasp
And me and you belong'

Bara jobba?

Är det så här det kommer vara nu fram till påsk?! Oxveckorna som jag har hört att det kallas... många och långa arbetsveckor fram tills man får några "röda" lediga dagar!

Ursäkta mitt dystra inlägg... har precis gått upp ur sängen...


Varför så dyrt...?

Igår var vi till Coop Bygg och skulle beställa/köpa skjutdörrar till garderoben... men va DYRT det va!! När vi stod där och plussade ihop allt vi behövde så slutade vi när vi kom upp till ca 9000kr!!! För två skjutdörrar??!?!

David Guetta feat Rihanna - Who's that chick


RSS 2.0