Entrén!!

Så här ser det ut nu. Ska dit ett räcke och tak sen är den färdig!! Så  snart kanske vi kan börja med den på andra sidan! ;)

Sen kan jag uppdatera er om fönster bytet, vilket inte har blivit av. Eller det har blivit flyttat till v.31 istället pga. försäljaren va missnöjd med snickaren han använde och sa upp avtalet med han. Så nu måste vi vänta ett tag till... ännu ett baksteg...Över 1 år sen!

Chris Brown tribute to Michael Jackson!


Önskar er alla en Glad Midsommar!


Vi ska snart åka till min mamma och hennes Leif i Sunnansjö. Firar midsommar där iår! Mina bröder med familj kommer också så det ska bli trevligt!! Va flera år sen som vi firade med min familj så tyckte att det va dax nu!!
Hoppas ni får en bra midsommar!!


Fönster

Igår pratade Janne med fönsterförsäljaren och fönstrena skulle kanske bli levererade i slutet på den här veckan!! Monteringen blir då nästa vecka som det var planerat!! Alltså jisses va fort tiden har gått!! Tyckte att det kändes så långt fram när vi bestämde oss. Nu är vi där!!

Bygget av entrén har inte gått som planerat men nu är nästan ramen/stommen uppe. Ny entré + nya fönster och ytterdörrar!!! Ska bli super skönt!!
Sen ska det väl upp en veranda mot vägen också. Vet inte riktigt hur den ska se ut än bara, hoppas att vi hinner med och bygga den innan hösten/vintern. En sak i taget Anna!!! Blir så ivrig när jag tänker och planerar. Vill att det ska vara klart NU!!

Twilight movie night

SF ska visa alla tre filmerna när Eclipse har premiär. Men inte i Borlänge tydligen. Så det blir en egen variant hemma! Ska hyra dom två första sen kl: 00.01 den 30/6 ska vi se den tredje!! Det ser jag verkligen fram emot!! Som jag har väntat!!
Har ju sett dom två första men en helkväll med Twilight skadar väl ingen!! ;-)


Intervju

Fick en tid för intervju den 1/7. Men idag ringde Anki på Adecco och sa att en annan tjej som ska bli chef ville träffa mig nu redan på måndag också! Ojoj... säger jag bara! Två intervjuer till en och samma tjänst... vad är det för tjänst egenligen?! Undra vad jag har gett mig in på...?!


Update on Sune!

Idag är han mycket bättre!! Äter, dricker vatten och dreglar nästan inget alls. Ringde ett par ggr till veterinären men det va upptaget. Så vi avvaktar en dag till och ser hur det utvecklar sig! Men går mot det bättre hållet iallafall!

Tror det får bli en dag i solen idag!!

Sune sjuk?!

Imorse märkte jag att han dreglade... vilket han aldrig gjort förut. Sen kom det även någon droppe från näsan. Vad beror det på?! Hjälp någon! Kollade efter nummer till veterinären men dom har ju bara ett akut nummer om man vill ringa efter telefontiden och akut tror jag det inte är. Jag menar han dricker ju vatten iallafall! Han är inte märkvärt dålig heller så ska ringa imorgon bitti och höra vad det kan vara. Om han inte blir sämre...

Blev nerkallad till Adecco idag. Dom hade kanske ett nytt uppdrag till mig! Dokumentatör på HVDC, vilket skulle innebära lite mer ansvar och självständigt arbete! Skulle vara jätte roligt!! Hoppas... hoppas!


Sune


Tvätt... tvätt... tvätt...

Idag har jag tagit tag i den där högen som bara växer med handdukar och lakan. Imorgon är det bara handdukarna kvar! Skönt!

Jag har försökt att inte skriva så mycket om hushålls sysslor men det är ju det enda jag gör om dagarna nu. Vet inte vad jag annars ska skriva om. Tycker att det är tråkigt och läsa om städning och tvättning själv men är ju min vardag nu. Så kommer nog vara tråkig ett tag framöver!! Håll ut! ;)
Kanske överraskar någon dag med något jätte spännande!!

Va en sväng till Rusta och Dollar nyss. Köpte en till torkställning på Rusta och fyndade nya låga glas på Dollar (+lite annat bra att ha)! Vi har typ bara 5 st låga kvar så tyckte att 6 st för 30kr lät bra! Fick bli 12 st sånna.

Imorgon är det onsdag va..?! Grey's alltså!! Jippi! Äntligen!
Ingenting på tv idag dock...

Måndag

Idag ska jag försöka ta mig över huset och städa! Har sagt i en veckas tid snart att jag ska göra det ordentligt men har verkligen inte haft ork eller lust till det. (Kommer inte bli av idag heller tror jag! ;))

Annars då! Händer inte så mycket!
Vi hade det bra i lörsdags iallafall! Åkte till Janne och Jocke's kusin före och fick i oss lite mat och ett glas vin! Det va super gott!!
På Dalhalla va det också bra. Regnigt men roligt!! Och Malin fick höra sin husvagn live!!

Ne, ta en promenad kanske så man kommer igång lite!


Regnställ...

Har plockat fram regnkläder inför imorgon kväll! Då vi, Malin och Jocke ska till Dalhalla på 'En galen kväll'! Kollade precis vad det skulle bli för väder och det ska ju tydligen regna hela dagen. Men vi kan nog få det roligt ändå! :)


Bilprovningen!

Idag ska jag in och besikta Audin och sista jag var där gick det inte så bra. Jag åkte dit, körde in bilen sen gick och satt mig. Då kommer killen tillbaka in och fråga om det är något speciellt man ska göra för att starta bilen!! Det va det givetvis inte så jag följde med han ut och han provade igen... då startade den!
Men hur kul är det liksom?! Första gången jag åkte in själv! Sen dess har jag faktiskt inte varit där, tror inte Janne har velat fråga mig efter den händelsen! ;)
Såå... wish me luck!


Uppdatering
2010-06-09 @ 16.05

2 år till nästa besiktning!
Och inga andra missöden!


Fotbollsträning!

Kollade på Liam och alla andra grabbar idag när dom spelade! Det va så roligt och titta för man såg lång väg på dom va roligt dom hade!

Sen fick jag hem ett brev idag från Schenker där det stod att mina varor från H&M hade kommit fast jag redan har hämtat ut dom?! Hur går det till egentligen? Undra vad det är jag har fått?! Ska åka ner imorgon och prata med dom, måste ha blivit nått fel.

Nu blir det en Billy's!

Avatar!!

Har precis kikat på den! Gillar den skarpt!!

Nu äre läggdags för imorgon kommer kidsen från Faluvägen!
Hoppas det går bra för dig Malin på nya jobbet!!


Går sakta framåt!

Blev inte så mycket gjort idag med entrén. Vi behöver gräva ner 4 st plint och på dom fyra hålen så har det varit 5 st stora stenar. Två av dom får vi inte upp själva så det har inte gått riktigt som vi hade planerat.  
Och nu drar Janne iväg på tjänsteresa så bygget kommer att stå still ett par dagar. Men nån gång ska det nog bli klart! Bara att hålla ut!

Två nya favoriter!

Katy Perry feat Snoop Dogg - California Girls
Kelly Rowland feat David Guetta - Commander


Fortsättningen...

Så här ser det då ut nu...


Vi har tagit bort nästan alla träd och buskar, har sparat äppelträden och plommonträden. Det ska planas ut och sättas gräs m.m. Vi har även börjat bygga entrén.

För att fylla ut på baksidan så tog vi fyll från framsidan så framsidan ser ut så här idag.Hade ingen bra bild alls på hur det såg ut innan men det var bara i princip en infart när en bil fick plats och då kom man nätt och jämt ut ur bilen pga stenmurarna på sidan. Syns kanske lite på före bilden.

Så nu får vi in minst två bilar på uppfarten! Bara vi får bort oljetanken som låg nergrävd mot huset.

När vi får till det här så ska det nog bli bra till slut!

Händer grejjer nu!

Tänkte jag skulle ta lite kort idag på gården. Ser ganska annorlunda ut nu kan jag säga! Sen ska jag försöka uppdatera under vägens gång så ni kan följa utvecklingen.
Har suttit och letat efter gamla bilder på hur det såg ut så ni har något att jämföra med... hittade nog några skapliga.
Fortsättning följer...


Idag blev det både en kycklingsallad och f...

20100601649 (MMS)

Idag blev det både en kycklingsallad och fruktsallad!! En varm och härlig dag som denna passade det ypperligt!! :-P


RSS 2.0