Club can't handle me


Bättre ritning!

Fick en bättre ritning på verandan av Janne. Så så här kommer det att se ut!
Sen istället för att bygga ett tak så kommer vi att köpa en terassmarkis som ska sitta från burspråket till stolpen, där taket går ut längre. (Förstår ni vad jag menar?)
Jag tror iallafall att det kommer bli skit bra!!


Strålande solsken! Välkommen tillbaka!

Funderar på att åka till en badplats nånstans och sola nu när det tydligen blev så fint väder! Jag har ju jussom ingen bra tomt till sånt nu. Inte så kul och lägga sig på en jordhög!
Kollade vädret igår innan jag gick och lade mig. Då visade det bara regn hela dagen idag. Så ibland är det bra att dom har fel om vädret... iallafall när det är åt rätt håll!!

On to the next one


Verandan

Har en ritning på hur verandan mot vägen kommer att se ut. Ritningen är ju inte helt färdig men man ser på ett ungefär hur det kommer att se ut! Sen blir det ett förråd under vid uppfarten, vid dom långa stolparna. Tror att det kommer bli bra!Vill men ändå inte...

Jag har precis läst klart tredje boken i Twilight serien av Stephenie Meyer. Nu vet jag inte om jag kan läsa den fjärde innan jag har sett filmen...!!?! Vet inte om jag kan hålla mig från att INTE läsa den heller!!?! Kommer ju säkert att dröja nått år innan filmen har premiär!
Böckerna är ju verkligen super bra och eftersom jag har sett filmerna innan jag läste böckerna så blev dom som en förlängning av filmerna! Händer ju så mycket mer i böckerna!
Men kan jag då läsa den sista boken innan filmen är klar?! Kommer jag att förstöra hela spänningen med filmen?

21 juli


Frostat toalett fönster

Det blev så himla mörkt inne på toaletten nu när vi fick på taket på entrén. (Har ingen bild på den än... det kommer!) Så jag åkte och köpte sån där toningsfilm som ser frostad ut. Den jag valde var den enda som var bredare än 45 cm men tyckte att den va helt ok ändå!
Blev genast mycket ljusare än när det satt en gardin där!!


Jag behöver hjälp!

Vet inte hur jag vill ha räcket på entrén riktigt. Eller kan inte riktigt bestämma mig. Så nu vill jag ha era idéer!
Jag har sparat några bilder jag har hittat på nätet.
Så vad tycker ni? Eller har ni någon helt annat förslag?!

Film tips


All about Steve
En väldigt rolig film! Sandra Bullock är en riktigt bra skådis har jag kommit fram till. Iallafall i sånna här filmer!


Hachiko
Vill ni gråta lite så se den här!! Jag tror att jag aldrig har gråtit så mycket till en film förut. Så himla fin sann historia!

Han va GRYM!!

Helt klart värt varenda öre!! Har försökt ladda upp några av mina egna klipp men går inte. Nått som är fel... vet inte vad det är.
Lånade ett... vi stod bredvid denna kille som lagt upp det. =)
(Finns mer klipp från Borlänge på Youtube för er som är intresserade!)
När vi stod och väntade så fick vi syn på dessa...
Björn Gustafsson, Sarah Dawn Finer bla. ;)


Peace & Love!!

Idag bör det va till Borlänge! Ska se JAY-Z!!!! +någon mer säkert! ;)
Bestämde oss alldeles nyss och köpte biljetter. Lite dyrt men det är säkert helt klart värt det!!


OMG!!

Fick jobbet som dokumentatör!! Får se hur det går då. Alla jag har pratat med säger att det är ett svårt och krävande jobb. Ska börja med 2 månader och prova om det är något för mig, om jag klarar av det! Men det tror jag att jag gör! Jag ger mig ju inte i första taget!
Så blir hemma till den 16 augusti!
Vi hade ju tänkt tagit en semester vecka lite senare i höst och åka utomlands men känns ju inte så bra och be om ledigt det första man gör på ett nytt jobb. Kanske får planera om lite...

Fredag idag då! Blir nog inte så mycket gjort! Fint väder och Janne jobbar eftermiddag.
Imorgon skulle jag vilja ha varit upp till Borlänge på Peace & Love! JAY-Z!!! Men det visar sig vad vi hittar på. Janne ska nog snickra också så kanske inte blir nått alls...

Va uppe tidigt idag!

Hade den andra intervjun imorse kl 8 och tycker verkligen att det är jobbigt att svara på alla konstiga frågor. Hur reagerar du på stress? Vad skulle andra säga om dig?
Huvudvärk AB!!

Fanns något jobb i Borlänge också som dom trodde skulle passa mig. Får se om dom ringer och vill träffa mig! Kommer nog att få va hemma hela juli, kanske in i augusti också om jag har otur(tur?!)!


RSS 2.0