Det tar sig!

Nu har vi äntligen tapetserat klart i hallen. Fått upp en spegel, tavla och lampa med. Så nu är det som ett helt nytt rum!! Så skönt! Hittade bara en före bild.

Före                     Efter
   

Visst sa han...

Att det skulle bli en uppföljare på "Snabba Cash"???
Kolla klippet och rätta mig om jag hörde fel!!


Sista veckan!

Nu börjar det dra ihop sig! Skrämmande men spännande på samma gång tror jag. Men det är väl så när man ska börja på nytt jobb.
Idag blir det till att fortsätta med målningen när jag kommit hem. Målar våra gamla fula gula lister. Vilken skillnad det blir. Fast är ju inte så där värst roligt och jag tröttnar ganska fort kan jag säga!

Nu iväg till jobbet!

If we ever meet again

Timbaland feat. Katy Perry


Åhh! Förstod det!

Skulle väl bli nått eftersom jag blev så glad över att jag skulle få börja på ett nytt jobb ganska snart... typ i övermorgon!! Nu har dom flyttat fram det till den 1 februari istället!! Sen kommer dom väl säga att det inte blir nått!! Gah!!! Blir så sur!

Ny klippt!

 

  
Nästa gång blir det nog något nytt och kortare! Har ju några veckor att fundera på!


Sjukling!

Är vad jag har varit den här helgen! Skit kul och bli dålig en fredag, liggandes en lördag för att sen känna sig någorlunda pigg en söndag!! Har vilat upp mig iallafall!
Förutom idag då vi tog en promenad. Kände att jag behövde komma ut lite. Vi stannade på Sibylla på vägen hem och åt lunch.

Nu blir det Blåsningen tills En annan del av Köping börjar! 

Vill ni veta en sak??!

Idag gjorde jag något som jag verkligen inte har gjort på länge!! Jag åkte BUSS hem från jobbet!! Haha!! Va konstigt det va, men ändå så bekant!
Fick mig en promenad också så det va faktiskt skönt! +jag kom hem lite tidigare än om jag hade väntat på Janne!
Så nu vet ni det!!

Rolig nyhet!

Dom ville att jag skulle börja på nya jobbet redan nu den 21 januari!! Fast det gillade inte min chef idag... hon tyckte att det var lite väl tidigt!! Så jag måste ju vara otroligt bra eftersom dom inte vill släppa iväg mig från min nuvarande plats och dom på det nya jobbet bara drar i mig!! ;)
Får se vart det slutar någonstans efter förhandligen cheferna emellan!

Camilla Läckberg

Igår fick jag hem alla Camilla Läckbergs böcker, dom som jag inte hade. Fick den sista delen i julklapp och tyckte att den va jätte bra! Blev så ivrig och ville ha alla så jag kunde läsa dom från början. Böckerna är ju fristående så man behöver inte läsa alla men jag måste!!
Så nu har jag och göra ett tag framöver!

Men först till jobbet!!

Sista dagen på min ledighet!

Lite tråkigt är det att jag ska börja jobba imorgon igen! Nog för att jag tyckte att det kändes kontigt när jag hade en hel vecka kvar förra söndagen och funderade på att gå ut och jobba några dagar tidigare så har det ändå vart skänt att bara varit hemma! Tagit dagen som den kommer!
Men imorgon... tillbaka till vardagen igen!

Idag har det inte blivit så mycket gjort. Nyss gjort och ätit en god rabarberpaj! :P
Nu ska vi försöka hitta orken till att fortsätta med hallen! Tänk att det jämt ska vara så mycket förarbete som tar sån tid! Är nog för att det är så himla tråkigt! :/

Dryg period!!

Det spelar ingen roll vad dom gör, dom kan ligger och sova i andra änden på huset men ändå höra när jag öppnar ett packet med skinka!! Blir så full i skratt varje gång! Som nu t.ex. så låg Lisa och sov i vårt sovrum och jag skulle göra en smörgås. Å, vad är det jag hör när jag öppnar skink förpackningen...?! Jo, en duns sen små snabba tass steg springandes till köket!!
Tror att mina katter gillar skinka...

Nu är jag inne i en sån där period som jag vill göra om allt nu på en gång!!! Vill ha nya möbler, nya tapeter och RIKTIGT klart i alla rum med lister och dylikt! Men försöker få mig att förstå att man måste ta en sak i taget.
En sak i taget!!
Skit svårt ju!! Vill så mycket hela tiden! Måste försöka lära mig att tagga ner lite... tror min sambo skulle bli glad då!!

7 januari!Till världens bästa Liam på 4-årsdagen!!
Hipp hipp HURRRAAA!!!Julen bort!!

Varför är det aldrig lika roligt att plocka undan alla julsaker som det är att ta fram det?? Bara en massa plockande fram och tillbaka och spring i trappen upp och ner i källaren...!! Aja! det blir skönt när det är borta iallafall!

Idag då, en väldigt kylig dag som denna så håller vi (Janne) på och grejar i lilla hallen utanför toaletten. Lite kablar och ett rör som ska byggas in och döljas. Sen blir det målning och tapetsering. Förhoppningsvis snart så det blir klart!

Ne, nu återstår bara gardinerna sen är julen borta för i år!

En liten update!

Har kollat ett tag nu på youtube från en konsert med Beyonce! Snarare 1 timme kanske, börjar bli lite seg nu. Men den va väldigt bra! Har den på DVD också men va tydligen inte riktigt samma +hade inget annat bättre för mig. Janne ska jobba natt den här veckan så han ligger och vilar. Jag däremot är ledig förhoppningsvis en hel vecka till!! Så skönt! Börjar den 11/1. Sen om allt går som det ska så kommer jag nog börja här i Ludvika någon gång under v.3!
Måste lära ut det jag gör idag till andra men måste också hinna lära mig själv det nya jobbet innan hon som jag ska gå in för går hem på mammaledighet, runt den 6/2. Så det kommer nog hända en del här framöver, hoppas jag!
Sen vet man ju inte om allt kanske bara skiter sig!

Finns ju mer att se fram emot... repris x3 av Arvingarna på Folkan!! (Vissa har ju redan börjat planera!!;))RSS 2.0