Några bilder på projekten!

Tyckte att det var dax att uppdatera er lite!
  • Fönsterna och dörrarna är på plats. Dock ska dom komma hit igen (v.36) och sätta in nya fönsterbrädor.
  • Entré bygget står lite still nu. Räcket och plåt på taket kvar.
  • Verandan mot vägen har vi börjat med. Stommen är på plats så nu ska trallen dit snart!
Så tog lite bilder idag faktiskt.

Nya dörren            Entrén idag

Verandan

Kärleksvisan


Ett tag sen nu

Börjar känna att jag inte vet vad jag ska skriva om längre så det kanske går längre mellan inläggen ån vad det brukar. Fast har aldrig varit flitig med det heller så kanske inte gör nått.

Jag har iallafall börjat jobba igen. Vilket känns skönt nu när den pirriga första dagen har passerat! Men alla är verkligen super trevliga och snälla så jag tror att det kommer gå fint det här. Måste bara påminna mig själv om att det kom mer att ta tid och lära sig det mesta, men brukar inte stressa upp mig så lätt. Sen förväntar dom sig nog inte att jag ska kunna allt på en gång!
Har ju en liten fördel med att jag känner den som lär upp mig! Blir lite lättare då på nått vis!

Sen har vi börjar med stommen på verandan på framsidan (mot vägen). Så förhoppningsvis så ska det flyta på lite efter jobbet men nu går vi ju om varandra för Janne jobbar eftermiddag den här veckan så blir inte så mycket gjort. Slänger in någon bild sen.

Uppe före tuppen idag!

Tack vare Sune som väckte mig! Men det är bara bra det för kl 8 kommer dom och fortsätter med fönsterna.
Måste ju säga att dom är verkligen snabba! Det går undan när dom håller på. Ungerfär ett fönster i timmen!
Men blir inte som vi hade kommit överens med säljaren pga. att dom gamla fönsterna satt fel!! Dom tyckte inte alls att det var konstigt att det drog kallt!!

Måndag!

En vecka kvar tills jag börjar jobba! Ska bli spännande, jag hoppas det går bra!

Idag blir det till att plocka undan blommor och gardiner från fönstrena för vet ni vad...!!? Dom kom imorse!! Så nu väntar jag på att säljaren ska ringa och meddela vilken tid snickarna kommer imorgon.
Ett framsteg iallafall!
Uppdatering
2010-08-09 @ 20.04.53

Imorgon kl. 12 så kommer snickarna hit. Så då drar det igång!! Nu är det verkligen på g!! Ska bli super duper skönt med nya fönster och dörrar!!!!

Håll tummarna!

Det ska bli spännande och se om fönstrerna kommer imorgon som det är sagt! För sist så gick det ju bra?!! Sen ska snickarna komma på tisdag och börja monteringen. Så nu håller vi tummarna!! Vill ha våra nya fönster och dörrar!!

Garderoben

Före
Efter

Inhandlat...

... lamellgardiner till garderoben. Tänkte att dom skulle fungera som dörrar fast från taket och ner till golvet. Nu är ju hyllorna helt öppna så jag hoppas att det blir bra.
Va 50% rabatt så kunde inte låta bli.
Lägger in resultatet när det är klart! ;)

Tittar på Oprah!

Idag pratar hon med pedofiler om varför de gör det de gör och hur de väljer sina offer. Så jäkla hemskt fast ändå intressant! Chockerande information! Dom håller ju inte tillbaka några detaljer.

Nu är reklamen slut.

Wohoo!!

Va uppe före kl 10 idag!! Dä ni!! ;) Vaknade dessutom till solsken, vilket har varit av den sällsynta varan dom senaste dagarna! Hoppas det blir en toppen dag idag!

Igår så beställde vi virke till verandan som förhoppningsvis Janne's bror hämtar innan helgen. Annars får vi hit det någon gång nästa vecka och Janne ville börja redan nu till helgen.
Sen om vi har tur så får vi nya fönster och dörrar nästa vecka. Men jag tror på det först när jag ser att dom kommer.

Ne, nu måste jag få något gjort.Vända tillbaka dygnen vore bra...

Är så himla trött varje morgon! Kan kanske bero på att jag ligger vaken sent på kvällarna?! Hur ska jag lyckas vända tillbaka dygnen om jag är helt död kl 8-9 varje morgon??? Måste verkligen tvinga upp mig tidigt någon dag för det här håller ju inte! Får ingenting gjort om dagarna heller. Allt känns bara helt omvänt just nu.
Har ändå lite ångest för att börja jobba igen. Är ju trots allt skönt och vara hemma och bara ta dagen som den kommer. Men lite rutin vore kanske bra...
Varsågoda... ett svammlande onödigt inägg! ;)

1 augusti!


RSS 2.0