Snart ett nytt år!

Vill önska alla ett GOTT NYTT ÅR!







Julen -08

Julafton

           


Juldagen

      

Ja, då är det ju så här att jag va lika duktig nu som på lucia festen att ta kort! Kom på när vi skulle göra oss iordning och gå ner att jag inte hade taigt några kort. Så det blev några stycken när vi gjorde oss utgångs fina! =)
Tack till er för en trevlig juldag!

Ja, vi köpte då en ny gran!

Och ny ljusslinga. En man bara hängde runt toppen av granen sen drog man bara ner slingorna rakt ner! Om ni förstår vad jag menar?! Behövde inte "klä" den med ljusslingan bara att hänga på och veckla ut! Skit smart grej! Den är jag mest stolt över att jag köpte! Haha!

Nu väntar jag på att Janne ska komma hem med en sallad till mig. Har inte ätit på hela dagen, har verkligen ingenting i matväg hemma. Måste handla men orka!
Sen ska vi åka till Albin och gratta han!

Hej svejs så länge!

Världens bästa Albin!

GRATTIS Albin på din 3-årsdag!





4 i advent!



Varje år vi tar upp våran julgran så blir vi lika förvånade över att den är så liten! Måste verkligen köpa en ny! Ska se om jag kanske fått nått infall imorgon eller om jag låter det vara den här julen också.
Va till Borlänge igår och handlade klart alla julklapparna. Känns det som iallafall! 
Va ganska mycket folk på kupolen!! Kl 11 så va parkeringen full! Men nu är det gjort! Det enda jag känner att jag saknar är något nytt jag kan ha på mig på juldagen! Kanske även nyår...
Nä, nu ska jag försöka varva ner sen sova!
Go'natt på er!

Gah!

Ser ut som att det kanske blev något knas med texten igen!!! :S
Varför blir det så?! Helt annat typsnitt i bara ett inlägg... eller ja... nu är det andra gången det händer! Någon som vet??

Inte många dagar kvar!

Snart går man då hem för julledighet, 3 dagar kvar om man räknar med idag. Inte helt fel! Men det är mycket och göra kan jag säga! Så mycket som möjligt ska in innan årets slut och innan vi byter system! Känns som att alla är lite stressade över det faktiskt.
Men jag kommer nog ändå inte vara helt ledig. Kommer kanske få åka hit minst 2 ggr! Korta vändor hoppas jag att det blir!

Någon som vet vad dom ska göra på nyår?! Alla kanske har planer utom vi! För jag har ingen aning om vad vi ska göra då eller vart vi blir överhuvudtaget! Lika med juldagen... ska man ut då eller ska man skita i det?! Hjäälp..!

3 i advent!

Tack alla för igår!! Och såklart tack till Malin och Therese som ordnade allt!!
Lite trött idag så det kanske blir lite bilder senare nångång. Fast tog inte så många!
Någon vänlig själ får gärna skicka några!





JAA!!!




Gah!!

Ska jag vara helt ärlig så vill jag att den här dagen ska vara slut nu! Kan ju alltid hoppas på att dagen blir bra trots allt...

Skön morgon!

Idag fick jag lite sovmorgon då jag ska förbi Gun-Britt(?) här i stan med två avtal. Så jag tyckte att jag kunde ta det lite lugnt också... gick upp kl 7. Äter frukost nu med katterna och tända ljus. Så skönt! Men måste börjar snygga till mig lite för att åka, så jag kommer till jobbet nån gång idag!

Så himla skön låt!! (Nu ska den fungera!)




Rihanna - Rehab
Älskar den!!

2 i advent!





Tack ALLA för gratulationerna!! Och för att ni ville fira min födelsedag på ett eller annat sätt!
Hade två super dagar med vänner och familj!!
♥♥♥

Ett år äldre och nyfriserad!




5 december!

Idag är det min dag!
Så det kanske blir en liten fredags drink ikväll!
Ha en trevlig dag allihopa!

Åhh!!

Känner mig stressad! Har ju MILJONER saker att göra hemma! Ska försöka komma iväg lite tidigare idag.


RSS 2.0